Folije za stakla, zaštita od pogleda i svetlosti

Šta je Pametna Folija?

Pametna Folija za stakla predstavlja novu tehnologiju digitalnog zatamljivanja stakla koje omogućava da film prelazi iz potpune zatamljenosti u potpunu prozirnost prilikom delovanja elektricnog napajanja. Kada je Pametna Folija isključena, polimerom raspršeni tečni kristali se nasumično rasporedjuju čime se postiže efekat totalnog zamagljenja filma. Kada se film uključi, polimerom raspršeni tečni kristali ustrojiće se i film će postati totalno transparentan. Implementiranjem Pametne Folije  za stakla obezbeđujete 99% zaštitu od UV zračenja, visoku apsorpciju IR zraka i značajnu energetsku efikasnost. Posebno treba istaći da Pametna Folija predstavlja Full HD projekcionu površinu.

Pametna Folija Full HD projekcija

Pametna Folija predstavlja Full HD površinu na kojoj možete emitovati mediske sadržaje po vašoj želji. Napravite Full HD reklamu na vašem izlogu, a da pri tom ne narušite njegov izgled i prozirnost. Uštedite na plaćanju štampanja reklamnog materijala, skupih bilborda i još skupljih led reklama.

Digitalna zavesa. Novi trend na tržištu!

Do sada, tehnologija „digitalnog zatamljivanja“ bila je skupa i komplikovana za instalaciju. Samo imućni klijenti i jake kompanije su mogli da priušte ovakav luksuz. Sa Pametnom Folijom, ova tehnologija je dostupna svima. Laka je za korišćenje i povoljna.

Nematik folije za stakla i izloge Pametna folija Digitalna zavesa
Nematik folije za stakla i izloge Pametna folija Digitalna zavesa

Kontrola Smart Folija za staklo preko mobilnog uredjaja

Pametna Folija se može kontrolisati mobilnim uredjajem preko wi-fi komunikacije. Naš tim je razvio aplikaciju, za iOS i Android platforme. Korišćenjem ove aplikacije moći ćete da kontrolišete Pametnu Foliju bilo gde da se nalazite u kući ili kancelariji. Takođe možete podesiti vreme kada želite da se film uključi ili isključi automatski.

*dodirnite sliku da uključite Pametnu Foliju

Adresa: Bulevar Kralja Petra Prvog br.10, Novi Sad

Close Menu